VIDEO: Star Wars Jedi: Survivor – gameplay extins, explorare și bătălii cu săbiile laser

Autor: Cosmin Aionita | 09.02.2023
VIDEO: Star Wars Jedi: Survivor – gameplay extins, explorare și bătălii cu săbiile laser
Foto: EA / IGN

Colegii de la IGN au publicat, în premieră, un clip de gameplay din viitorul joc Star Wars Jedi: Survivor. Astfel, în secvențele de gameplay de mai jos din Star Wars Jedi: Survivor îl puteți admira pe Cal Kestis în timp ce explorează o nouă locație – planeta Koboh – în încercarea de a-și repara nava spațială. Bineînțeles, nu lipsesc confruntările spectaculoase, atât cu fauna locală, cât și împotriva obișnuiților inamici din universul Star Wars.

Realizat de aceeași echipă din cadrul Respawn Entertainment responsabilă și pentru Star Wars Jedi: Fallen Order, Survivor va continua povestea lui Cal Kestis, la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Încercând să dejoace planurile Imperiului, Cal începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.

Trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi, Cal va avea la dispoziție noi abilități speciale, noi echipamente, moduri inedite de a folosi Forța, precum și stiluri de luptă noi cu lightsaber-ul. Pe parcursul aventurii sale, Kestis va descoperi planete noi din galaxia Star Wars, fiecare cu propriile medii de joc, provocări și inamici noi.

Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat pe 28 aprilie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News