VIDEO: Stellar Blade pentru PS5 are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2024
VIDEO: Stellar Blade pentru PS5 are dată de lansare!
Foto: SHIFT UP Corporation

SHIFT UP Corporation și Sony Interactive Entertainment au ales cel mai recent episod State of Play pentru a prezenta un nou trailer pentru Stellar Blade, jocul de acțiune pregătit de studioul sud-coreean pentru PS5. Mai mult, acest nou trailer dezvăluie și data de lansare a jocului: Stellar Blade va fi disponibil începând cu 26 aprilie 2024, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Stellar Blade o va avea în prim plan pe Eve, o războinică ce coboară de pe stația spațială Colony pe Pământ, pentru a lupta împotriva creaturilor Naytibas, cea mai nouă amenințare la adresa umanității. Aceste creaturi par a ataca rasa umană la comanda unei alte entități superioare, compusă dintr-un Alpha și un Elder, despre a cărei origine nimeni nu știe nimic.

Pe parcursul misiunii sale pe Pământul devastat, Eve îl va cunoaște pe Adam, un supraviețuitor, și pe Lily, o fost membră a unei alte echipe detașate pe planeta noastră. Împreună își vor uni forțele împotrivă amenințării Naytibas și vor lupta pentru protejarea orașului Xion, ultima așezare a oamenilor rămasă în picioare.

Precomenzile pentru Stellar Blade sunt disponibile acum pe PlayStation Store, jocul urmând să fie disponibil în două ediții: cea Standard (379,90 lei) și Digital Deluxe Edition (424,90 lei), ce va include item-uri digitale extra, precum costume bonus pentru protagoniști, puncte de experiență și fonduri in-game suplimentare.

Stellar Blade
Foto: SHIFT UP Corporation

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News