VIDEO: Story Trailer pentru A Plague Tale: Requiem. Cum arata jocul cu Ray Tracing

Autor: Cosmin Aionita | 29.09.2022
VIDEO: Story Trailer pentru A Plague Tale: Requiem. Cum arata jocul cu Ray Tracing
Foto: Focus Entertainment

Focus Entertainment și Asobo Studio au prezentat un nou trailer spectaculos pentru A Plague Tale: Requiem, continuarea foarte apreciatului A Plague Tale: Innocence. De această dată, accentul este pus pe povestea jocului și cum Amicia de Rune este nevoită să plece într-o nouă aventură pentru a-și proteja fratele mai mic, Hugo.

De asemenea, a fost publicat și un clip ce prezintă îmbunătățirile tehnologice pe care A Plague Tale: Requiem le va primi în comparație cu predecesorul său, odată cu trecere către platformele next-gen.

Mai mult, producătorii de la Asobo Studio lucrează împreună cu NVIDIA pentru a adăuga jocului funcții specifice NVIDIA RTX. Astfel, varianta pentru PC a jocului este așteptată să se lanseze cu suport pentru Ray Tracing și NVIDIA DLSS. NVIDIA a oferit un trailer al jocului în care toate aceste efecte RTX sunt activate:

A Plague Tale: Requiem va fi lansat pe 18 octombrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC. Jocul va fi inclus, încă din prima zi, în abonamentele Game Pass pentru PC și Xbox. Ediția pentru Nintendo Switch va rula cu ajutorul tehnologiei de cloud streaming.

Sursa: Focus Entertainment YouTube, NVIDIA GeForce YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News