VIDEO: Story Trailer pentru noul Saints Row

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2022
VIDEO: Story Trailer pentru noul Saints Row
Foto: Deep Silver

Deep Silver și studioul Volition Inc. au publicat un nou Story Trailer pentru Saints Row, dezvăluind astfel câteva dintre momentele care vor duce, de-a lungul jocului, la apariția și dezvoltarea grupării „The Saints”, condusă chiar de către protagonist. Mai multe detalii despre poveste, personajul principal, orașul Santo Ileso unde va avea loc acțiunea, facțiunile pe care le veți avea de înfruntat etc. găsiți în precedentul trailer pentru Saints Row.

Noul Saints Row se dorește a fi un reboot complet pentru serie, precum și un așa-zis origin story pentru gruparea Saints. Vom avea parte de o distribuție complet nouă, formată din Neenah, Eli și Kevin, conduși “în luptă” de liderul/lidera The Boss, personaj pe care jucătorii îl vor putea personaliza în detaliu. De asemenea, eroii astfel personalizați vor putea fi folosiți, mai apoi, și în componenta multiplayer co-op a jocului.

Acțiunea se va desfășura într-un oraș nou: Santo Ileso, locul unde afacerile fac casă bună cu ilegalitățile, numai bun pentru a porni un nou imperiu al crimei. Orașul va fi împărțit în nouă districte, iar producătorii promit că va reprezenta cel mai cuprinzător mediu de joc inclus în titlurile seriei până acum.

Saints Row va fi lansat pe 23 august 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Epic Games Store).

Sursa: Saints Row YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News