VIDEO: Story Trailer și gameplay nou din Assassin’s Creed Mirage

Autor: Cosmin Aionita | 13.06.2023
VIDEO: Story Trailer și gameplay nou din Assassin’s Creed Mirage
Foto: Ubisoft

Cu ocazia evenimentului Ubisoft Forward Live, publisher-ul a prezentat o serie de materiale video noi dedicate viitorului Assassin’s Creed Mirage, printre care un trailer despre povestea din joc, alături de un segment întreg de gameplay, ce confirmă revenirea lui Mirage la mecanicile de bază ale seriei, înainte de adăugarea elementelor RPG din titlurile recente.

Acțiunea va avea loc în Bagdad, un oraș dens, a cărui dezvoltare pe verticală îi va permite lui Basim să-și etaleze abilitățile de parkour pentru a se apropia nevăzut de țintele sale.

Dezvoltat de Ubisoft Bordeaux, studioul din spatele expansion-ului Wrath of the Druids pentru Assassin’s Creed Valhalla, noul Assassin’s Creed Mirage a fost gândit drept un omagiu adus seriei, un soi de reîntoarcere la originile sale: o experiență action/adventure bazată pe poveste, cu parkour, stealth, asasinări și elementele care au definit seria de peste 15 ani.

În rolurile principale îi veți recunoaște pe actorii Lee Majdoub (Basim Ibn Is’haq) și Shohreh Aghdashloo (Roshan, mentora lui Basim).

Assassin’s Creed Mirage va fi lansat pe 12 octombrie 2023, precomenzile fiind acum disponibile pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One si PC (Ubisoft Connect și Epic Games Store). Jocul va fi inclus în abonamentul Ubisoft+.

Sursa: Ubisoft YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News