VIDEO: The Lord of the Rings Gollum promite o poveste autentică pentru fanii seriei

Autor: Cosmin Aionita | 13.03.2023
VIDEO: The Lord of the Rings Gollum promite o poveste autentică pentru fanii seriei
Foto: Nacon / Daedalic Entertainment

Nacon, alături de studioul Daedalic Entertainment, a lansat un nou trailer pentru The Lord of the Rings: Gollum, de această dată dedicat poveștii din acest joc. Și, după cum puteți observa și din secvențele video explicative de mai jos, studioul german s-a concentrat pe crearea unui fir narativ cat mai autentic, menit să umple anumite goluri din scrierile lui J.R.R. Tolkien și să spună povestea unuia dintre cele mai iubite personaje din universul fantastic al acestuia.

Astfel, jocul va rămâne fidel operelor lui Tolkien, dar va prezenta viziunea proprie a celor de la Daedalic Entertainment asupra acestui univers fantastic și asupra personajului central Gollum.

Jocul este realizat cu ajutorul Unreal Engine, iar versiunea pentru PC va beneficia de reflexii și umbre redate cu ajutorul tehnicilor de Ray Tracing, precum și de suport pentru NVIDIA DLSS. De altfel, această ediție va putea fi rulată și din cloud, prin intermediul serviciului GeForce Now.

The Lord of the Rings: Gollum urmează să fie lansat în cursul anului 2023, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, precum și pentru PC (prin Steam și Epic Games Store).

Sursa: Nacon YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News