VIDEO: Trailer final cu gameplay pentru Star Wars Jedi: Survivor

Autor: Cosmin Aionita | 10.04.2023
VIDEO: Trailer final cu gameplay pentru Star Wars Jedi: Survivor
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts și studioul Respawn Entertainment au lansat trailer-ul final pentru Star Wars Jedi: Survivor, compus din secvențe de gameplay, înaintea lansării jocului, programată pentru sfârșitul acestei luni.

După cum putem vedea și în trailer-ul final, Star Wars Jedi: Survivor continuă povestea lui Cal Kestis, urmând să aibă loc la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Protagonistul, încercând să dejoace planurile Imperiului, începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.

Trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi, Cal va avea la dispoziție noi abilități speciale, noi echipamente, moduri inedite de a folosi Forța, precum și stiluri de luptă noi cu lightsaber-ul. Pe parcursul aventurii sale, Kestis va descoperi planete noi din galaxia Star Wars, fiecare cu propriile medii de joc, provocări și inamici noi, dar și vechi prieteni.

Star Wars Jedi: Survivor este așteptat pe 28 aprilie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Cerințele de sistem pentru varianta de PC pot fi consultate aici.

Sursa: EA Star Wars YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News