Watch Dogs Legion va primi conținut suplimentar single și multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 08.10.2020
Watch Dogs Legion va primi conținut suplimentar single și multiplayer

Ubisoft a oferit mai multe detalii despre conceptul de poveste din spatele lui Watch Dogs Legion, lansând un Story Trailer pentru joc. De asemenea, publisher-ul a oferit detalii suplimentare despre conținutul post-lansare pe care Watch Dogs Legion îl va primi după apariția inițială, din care nu vor lipsi nici modurile de joc multiplayer.

Multiplayer începând din decembrie

Astfel, modurile multiplayer pentru Watch Dogs Legion vor sosi începând cu 3 decembrie 2020, sub forma unui update gratuit pentru toți posesorii jocului. Acest update va include următoarele moduri online:

  • Free-roam în mediul de joc open world din Watch Dogs Legion în co-op, în care patru jucători pot forma o echipă și explora străzile Londrei virtuale, participând la tot felul de activități secundare.
  • Misiuni co-op ce pot fi abordate în echipă de 2-4 jucători, cu mecanici noi de joc special gândite pentru modul cooperativ.
  • Tactical Ops pentru echipe de câte 4 jucători, ce vor necesita lucru eficient și colaborare pentru a fi duse la bun sfârșit.
  • Modul PvP Spiderbot Arena, unde între 4 și 8 jucători se pot înfrunta cu ajutorul păianjenilor mecanici, asemenea unui DeathMatch free-for-all.

Conținut single player gratuit și Season Pass

De asemenea, prin intermediul unui viitor update programat pentru 2021, Watch Dogs Legion va primi, în mod gratuit, și conținut single player player suplimentar:

  • Noi personaje jucabile, cu noi abilități
  • Noi misiuni
  • Un mod de joc New Game+

Nu în ultimul rând, cei care achiziționează Season Pass-ul pentru Watch Dogs Legion vor avea la acces la o nouă porțiune de poveste: Watch Dogs: Legion – Bloodline, ce-l va include pe Aiden Pearce, protagonistul primului Watch Dogs, dar și pe Wrench din Watch Dogs 2, alături de doi eroi complet noi: Darcy, membru al Ordinului Asasinilor din seria Assassin’s Creed, și Mina, victima unor experimente ce a căpătat abilitatea de a controla mințile altor oameni.

Pe lângă toate aceste noutăți, Season Pass-ul pentru Watch Dogs Legion va include și misiuni suplimentare pentru organizația DedSec, precum și ediția completă a jocului Watch Dogs din 2014. Season Pass-ul jocului este inclus în edițiile Gold, Ultimate și Collector ale lui Watch Dogs Legion.

Go4games a avut deja ocazia să încerce un preview de peste cinci ore din Watch Dogs Legion, iar primele noastre impresii despre joc sunt disponibile aici.

Watch Dogs Legion va fi disponibil pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC (via Epic Games Store și Uplay) începând cu 29 noiembrie 2020. Edițiile pentru Xbox Series X | S și PlayStation 5 își vor face apariția pe 10 noiembrie, respectiv 12 noiembrie 2020.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News