Zvon: Assassin’s Creed Codename Red ar urma să fie lansat în 2024

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2024
Zvon: Assassin’s Creed Codename Red ar urma să fie lansat în 2024
Foto: Ubisoft

A venit vremea pentru noi zvonuri: BunnyTheVillain, creatoare de conținut și partener oficial al celor de la Ubisoft, afirmă că a primit informații “din interior” referitoare la viitorul joc al seriei Assassin’s Creed, ce poartă numele de cod Assassin’s Creed Red.

Conform descrierii oficiale oferite de Ubisoft în 2022, Assassin’s Creed Codename Red va fi următorul titlu principal al seriei, după Assassin’s Creed Mirage, o nouă aventură open world cu puternice elemente de RPG. Jocul este dezvoltat de studioul Ubisoft Quebec (responsabil și pentru Assassin’s Creed Odyssey), cu Jonathan Dumont în rolul de director de creație. Codename Red va fi plasat într-o perioadă istorică îndelung cerută de fani: Japonia feudală.

Ei bine, BunnyTheVillain afirmă că nu vom mai avea mult de așteptat până când Ubisoft va dezvălui oficial acest titlu. Assassin’s Creed Codename Red ar urma să primească un trailer de debut în luna mai a acestui an. Apoi, în iulie 2024, publisher-ul va oferi primele secvențe de gameplay din AC Red, în cadrul unui nou event Ubisoft Forward. Conform surselor lui BunnyTheVillain, noul joc al seriei Assassin’s Creed ar trebui să fie lansat în noiembrie 2024.

Acum aproape doi ani, Ubisoft a dezvăluit că lucrează la mai multe jocuri din seria Assassin’s Creed: pe lângă Codename Red, compania pregătește Codename JADE, o experiență AAA cu elemente RPG și action-adventure pentru platformele mobile, și Codename HEXE, următorul titlu principal al seriei după Codename Red, care promite „o abordare nemaivăzută” pentru seria Assassin’s Creed.

De asemenea, Ubisoft colaborează cu Netflix pentru realizarea unui serial live-action Assassin’s Creed, o adaptare a seriei de jocuri pentru micul ecran. Colaborarea dintre cele două entități va continua și cu un joc exclusiv Assassin’s Creed, ce urmează să fie disponibil prin intermediul platformei Netflix.

Sursa: BunnyTheVillain Twitter / X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News