Zvon: Ubisoft va lansa Beyond Good & Evil Remastered

Autor: Cosmin Aionita | 20.02.2024
Zvon: Ubisoft va lansa Beyond Good & Evil Remastered
Foto: Ubisoft

Ubisoft se pare nu doar că lucrează la un joc pe care încă nu l-a anunțat, dar este și destul de aproape de lansarea acestuia. Este vorba despre Beyond Good & Evil Remastered, o versiune actualizată a foarte apreciatului titlu pe care compania îl publica în 2003 pentru PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube și PC.

Vestea a venit prin intermediul rapoartelor emise de Comisia de Rating și Administrare a Coreei de Sud, care a aplicat jocului încă neanunțat de la Ubisoft o clasificare ce ar permite rularea acestuia de către persoanele de 12 ani sau mai în vârstă.

Nu este pentru prima oara când aceasta Comisie din Coreea de Sud devine sursa unor leak-uri pe Internet: a dezvăluit trilogia remasterizată GTA, înainte de anunțul oficial de la Rockstar Games, și la fel am aflat despre Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered înainte de anunțul oficial de la Activision. Pe scurt, avem de-a face cu o sursă mai mult decât credibila, rating-ul pentru Beyond Good & Evil Remastered fiind unul cat se poate de real.

Despre Beyond Good & Evil Remastered, oficial, nu știm mai nimic. Putem să presupunem că va fi o versiune îmbunătățită a titlului original, cu grafică și sunet revizuite, compatibilă cu platformele moderne.

De la creatorul seriei Rayman

Varianta originală de Beyond Good & Evil, lansată în 2003, urmărea aventurile lui Jade, o reporteriță de investigații, ce lucra împreună cu o mișcare de rezistență pentru a dejuca o conspirație extraterestră. Jucătorii o controlau pe Jade și aliații acesteia și erau nevoiți să rezolve puzzle-uri, să înfrunte inamici și să obțină dovezi sub formă de fotografii. Jocul a fost regizat de Michel Ancel, creatorul seriei Rayman.

În 2017, Ubisoft a dezvăluit Beyond Good & Evil 2, o continuare gândită inițial sub forma unui joc online de tip GaaS (Game as a Service), despre a cărui dezvoltare nu am mai primit niciun update important în anii recenți.

Rămâne de văzut când Ubisoft va decide să oficializeze dezvăluirea lui Beyond Good & Evil Remastered.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News