A Golden Wake, un nou joc de aventură point and click

Autor: Cosmin Aionita | 27.06.2014
A Golden Wake, un nou joc de aventură point and click

Publisher-ul independent Wadjet Eye Games a anunţat că va lansa în această toamnă A Golden Wake, un nou joc de aventură point and click. De altfel, micuţul publisher este specializat pe astfel de jocuri, din portofoliul său făcându-se remarcate titluri clasice precum seria Blackwell, Resonance sau Gemini Rue.

Precum mai vechile jocuri lansate de Wadjet Eye Games, şi A Golden Wake abordează acelaşi stil grafic pixel art, foarte cunoscut pentru cei care s-au desfătat cu jocurile de aventură ale anilor ’90 – Monkey Island, Day of The Tentacle sau King’s Quest. Însă toţi fanii genului ştiu că nu grafica contează într-un asemenea titlu, ci povestea şi puzzle-urile pe care jucătorii vor fi nevoiţi să le rezolve.

A Golden Wake este dezvoltat de studioul Grundislav Games şi spunea povestea lui Alfie Banks, un pungaş ce doreşte să-şi facă un nume în Florida anilor 1920. Încercând să profite de creşterea pieţei imobiliare pentru a se îmbogăţi, Alfie îşi pune în cap mafia locală, riscând să piardă tot din cauza unui uragan ce ameninţă să distrugă întregul peisaj idilic din Coral Gables, Florida. Producătorii promit că s-au inspirat din evenimente şi personaje reale atunci când au creat firul narativ din spatele lui A Golden Wake.

A Golden Wake va fi lansat în toamna lui 2014 pentru PC.

A Golden Wake

Urmărește Go4Games.ro pe Google News