Batman: The Enemy Within – al patrulea episod soseşte în ianuarie

Autor: Cosmin Aionita | 10.01.2018
Batman: The Enemy Within - al patrulea episod soseşte în ianuarie

Telltale Games, DC Entertainment şi Warner Bros. Interactive Entertainment au confirmat data de lansare pentru penultimul episod al seriei Batman: The Enemy Within: „What Ails You”, cel de-al patrulea capitol, va fi disponibil începând cu 23 ianuarie 2018. Cu această ocazie, Telltale Games a publicat şi noi imagini din acest episod, pe care le puteţi admira mai jos.

Batman The Enemy Within

Batman: The Enemy Within îl pune pe Bruce Wayne/Batman să înfrunte noi ameninţări, dintre care nu lipsesc The Riddler sau Joker. De asemenea, o dată cu sosirea în Gotham a unui agent federal fără scrupule, Batman trebuie să-şi aleagă cu atenţie aliaţii pentru a ieşi din această nouă situaţie de criză.

Povestea din Batman: The Enemy Within a fost concepută pentru a putea fi accesibilă şi celor care nu au apucat să joace primul sezon, pastrând însă opţiunea de a prelua alegerile făcute de jucătorii care au făcut-o.

Cel de-al patrulea din Batman: The Enemy Within, intitulat „What Ails You”, va debuta pe 23 ianuarie 2018, pentru PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS şi Android. Este disponibilă şi o versiune pe disc a seriei Batman: The Enemy Within, care conferă acces la toate cele cinci episoade ale sezonului.

Batman The Enemy WithinBatman The Enemy Within

Batman The Enemy WithinBatman The Enemy Within

Urmărește Go4Games.ro pe Google News