Batman: The Enemy Within – al patrulea episod soseşte în ianuarie

Autor: Cosmin Aionita | 10.01.2018
Batman: The Enemy Within - al patrulea episod soseşte în ianuarie

Telltale Games, DC Entertainment şi Warner Bros. Interactive Entertainment au confirmat data de lansare pentru penultimul episod al seriei Batman: The Enemy Within: „What Ails You”, cel de-al patrulea capitol, va fi disponibil începând cu 23 ianuarie 2018. Cu această ocazie, Telltale Games a publicat şi noi imagini din acest episod, pe care le puteţi admira mai jos.

Batman The Enemy Within

Batman: The Enemy Within îl pune pe Bruce Wayne/Batman să înfrunte noi ameninţări, dintre care nu lipsesc The Riddler sau Joker. De asemenea, o dată cu sosirea în Gotham a unui agent federal fără scrupule, Batman trebuie să-şi aleagă cu atenţie aliaţii pentru a ieşi din această nouă situaţie de criză.

Povestea din Batman: The Enemy Within a fost concepută pentru a putea fi accesibilă şi celor care nu au apucat să joace primul sezon, pastrând însă opţiunea de a prelua alegerile făcute de jucătorii care au făcut-o.

Cel de-al patrulea din Batman: The Enemy Within, intitulat „What Ails You”, va debuta pe 23 ianuarie 2018, pentru PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS şi Android. Este disponibilă şi o versiune pe disc a seriei Batman: The Enemy Within, care conferă acces la toate cele cinci episoade ale sezonului.

Batman The Enemy WithinBatman The Enemy Within

Batman The Enemy WithinBatman The Enemy Within