Batman: The Enemy Within – două finaluri posibile, două trailere noi

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2018
Batman: The Enemy Within - două finaluri posibile, două trailere noi

Pentru a evidenţia natura duală a ultimului episodul din Batman: The Enemy Within, cei de la Telltale Games au publicat două noi trailere dedicate acestui final de sezon, câte unul pentru fiecare deznodământ al poveştii posibil. Producătorii promit că vom putea experimenta două finaluri diferite, în funcţie de alegerile făcute pe parcursul întregului sezon.

Batman: The Enemy Within îl pune pe Bruce Wayne/Batman să înfrunte noi ameninţări, dintre care nu lipsesc The Riddler sau Joker. De asemenea, o dată cu sosirea în Gotham a unui agent federal fără scrupule, Batman trebuie să-şi aleagă cu atenţie aliaţii pentru a ieşi din această nouă situaţie de criză.

Povestea din Batman: The Enemy Within a fost concepută pentru a putea fi accesibilă şi celor care nu au apucat să joace primul sezon, pastrând însă opţiunea de a prelua alegerile făcute de jucătorii care au făcut-o.

Episodul final din Batman: The Enemy Within, intitulat „Same Stitch”, va debuta pe 27 martie 2018, pentru PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS şi Android. Este disponibilă şi o versiune pe disc a seriei Batman: The Enemy Within, care conferă acces la toate cele cinci episoade ale sezonului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News