Batman: The Enemy Within – trailer înainte de lansarea primului episod

Autor: Cosmin Aionita | 07.08.2017
Batman: The Enemy Within - trailer înainte de lansarea primului episod

În ajunul lansării primului episod din noua serie Batman: The Enemy Within de la Telltale Games, DC Entertainment şi Warner Bros. Interactive Entertainment, a fost lansat un nou trailer pentru acest joc, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Batman: The Enemy Within îl va pune pe Bruce Wayne/Batman să înfrunte noi ameninţări, dintre care nu vor lipsi The Riddler sau Joker. De asemenea, o dată cu sosirea în Gotham a unui agent federal fără scrupule, Batman trebuie să-şi aleagă cu atenţie aliaţii pentru a ieşi din această nouă situaţie de criză.

Povestea din Batman: The Enemy Within a fost concepută pentru a putea fi accesibilă şi celor care nu au apucat să joace primul sezon, pastrând însă opţiunea de a prelua alegerile făcute de jucătorii care au făcut-o.

Primul episod din Batman: The Enemy Within, intitulat „The Enigma”, va debuta pe 8 august 2017, pentru PC, Mac, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiuni pentru dispozitivele mobile bazate pe iOS şi Android vor fi lansate ulterior. În luna octombrie va fi lansată şi o versiune pe disc a noului Batman: The Enemy Within, care va conferi acces la toate cele cinci episoade ale sezonului.

Batman The Enemy Within

Urmărește Go4Games.ro pe Google News