Batman: The Enemy Within – trailer pentru finalul de sezon

Autor: Cosmin Aionita | 20.03.2018
Batman: The Enemy Within - trailer pentru finalul de sezon

Telltale Games, DC Entertainment şi Warner Bros. Interactive Entertainment au lansat un trailer retrospectiv pentru întregul sezon al seriei Batman: The Enemy Within, înaintea episodului final „Same Stitch”, aşteptat la finalul lunii pe console, PC şi dispozitive mobile. La finalul acestui episod final, cei de la Telltale Games promit că vom putea experimenta două finaluri diferite, în funcţie de alegerile făcute pe parcursul întregului sezon.

Batman: The Enemy Within îl pune pe Bruce Wayne/Batman să înfrunte noi ameninţări, dintre care nu lipsesc The Riddler sau Joker. De asemenea, o dată cu sosirea în Gotham a unui agent federal fără scrupule, Batman trebuie să-şi aleagă cu atenţie aliaţii pentru a ieşi din această nouă situaţie de criză.

Povestea din Batman: The Enemy Within a fost concepută pentru a putea fi accesibilă şi celor care nu au apucat să joace primul sezon, pastrând însă opţiunea de a prelua alegerile făcute de jucătorii care au făcut-o.

Episodul final din Batman: The Enemy Within, intitulat „Same Stitch”, va debuta pe 27 martie 2018, pentru PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS şi Android. Este disponibilă şi o versiune pe disc a seriei Batman: The Enemy Within, care conferă acces la toate cele cinci episoade ale sezonului.

Batman The Enemy Within

Urmărește Go4Games.ro pe Google News