Beyond a Steel Sky, o nouă aventură de la realizatorii seriei Broken Sword

Autor: Cosmin Aionita | 26.03.2019
Beyond a Steel Sky, o nouă aventură de la realizatorii seriei Broken Sword

Revolution Software, studioul responsabil pentru deosebit de apreciata serie de jocuri adventure Broken Sword, a dezvăluit Beyond a Steel Sky, o continuare a mai vechiului Beneath a Steel Sky, alt titlu de aventură lansat de englezi în 1994. După cum ne-au obişnuit deja cei de la Revolution Software, şi Beyond a Steel Sky va aborda acelaşi gen, producătorii promiţând noi inovaţii în acest domeniu.

La cârma proiectului se află din nou Charles Cecil (părintele seriei Broken Sword), Beyond a Steel Sky fiind conceput, la fel ca predecesorul său, în colaborare cu artistul de benzi desenate Dave Gibbons. Spre deosebire însă de jocul din anii ’90, Beyond a Steel Sky este realizat 3D în întregime, urmând să ruleze în rezoluţie 4K cu suport HDR (High Dynamic Range).

Acţiunea din Beyond a Steel Sky urmează să se desfăşoare într-o lume SF, pe care producătorii o caracterizează drept “un sandbox dinamic”. Mai exact, acţiunile jucătorului vor influenţa atât mediul de joc, cât şi atitudinea celorlalte personaje, AI-ul din spatele acestora adaptându-se în mod dinamic.

Chiar dacă Beyond a Steel Sky are loc în acelaşi univers cu Beneath a Steel Sky, iar personajul central va fi acelaşi, Charles Cecil şi echipa sa de la Revolution Software dau asigurări că povestea a fost concepută în aşa fel încât să fie accesibilă şi pentru nou-veniţii în cadrul seriei.

Beyond a Steel Sky va fi lansat în cursul acestui an, în versiuni pentru PC, console şi dispozitivele Apple (iPhone, iPad, Mac, Apple TV), fiind inclus în noul serviciu de gaming Apple Arcade. Cu ocazia acestui anunţ, clasicul Beneath a Steel Sky poate fi descărcat gratuit de pe GOG.com.

Beyond a Steel Sky

Beyond a Steel SkyBeyond a Steel Sky

Beyond a Steel SkyBeyond a Steel Sky

Urmărește Go4Games.ro pe Google News