Beyond: Two Souls, săptămâna viitoare pe PS4, urmează Heavy Rain

Autor: Cosmin Aionita | 20.11.2015
Beyond: Two Souls, săptămâna viitoare pe PS4, urmează Heavy Rain

Sony a confirmat relansarea jocului Beyond: Two Souls, de această dată pe PlayStation 4. Versiunea remasterizată a titlului celor de la Quantic Dream va fi disponibilă începând cu 26 noiembrie 2015, în regim digital via PlayStation Store, la un preţ echivalent cu 29,99€.

Versiunea pentru PlayStation 4 va include următoarele îmbunătăţiri:

• Rezoluţie nativă 1080p, fiind adăugate efecte grafice precum motion blur, bloom, depth of field, precum şi umbre şi iluminare îmbunătăţite. Jocul va oferi suport şi pentru difuzorul de pe controller-ul DualShock 4, pentru a creşte sentimentul de autenticitate atunci când joci alături de entitate.
Deciziile luate vor fi afişate la sfârşitul fiecărui capitol şi comparate cu cele făcute de alţi jucători.
• După finalizarea jocului, capitolele vor putea fi reluate în ordine cronologică.
Dificultatea a fost crescută pentru o serie de situaţii din joc, iar controlul din scenele de acţiune a fost îmbunătăţit
• Această nouă versiune va include DLC-ul Enhanced Experiments ca parte a jocului de bază.

Mai mult, precedentul joc al celor de la Quantic Dream, Heavy Rain, va fi la rândul său lansat pentru PlayStation 4, în cadrul pachetului Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection, programat pentru 2 martie 2016. Cei care nu mai au răbdare până atunci şi aleg să achiziţioneze Beyond: Two Souls acum, în format digital, vor primi o reducere de preţ pentru Heavy Rain, atunci când acesta va fi disponibil.

Până atunci, puteţi arunca o privire asupra imaginilor din versiunile pentru PlayStation 4 ale jocurilor Beyond Two Souls şi Heavy Rain.

Beyond Two Souls

Beyond Two SoulsBeyond Two Souls

Beyond Two SoulsBeyond Two Souls

Beyond Two Souls

Heavy RainHeavy Rain

Heavy RainHeavy Rain

Heavy Rain

Urmărește Go4Games.ro pe Google News