Beyond: Two Souls va sosi în octombrie, cu Willem Defoe şi Ellen Page

| 04.03.2013
Beyond: Two Souls va sosi în octombrie, cu Willem Defoe şi Ellen Page

Beyond: Two Souls a fost una dintre surprizele celor de la Sony la conferinţa de presă ţinută la E3 2012. Jocul celor de la Quantic Dream (Fahrenheit, Heavy Rain), regizat de acelaşi neobosit David Cage, s-a prezentat grafic foarte bine, a promis o poveste matură şi, nu în ultimul rând, s-a lăudat cu o distribuţie formată din actori consacraţi, pentru rolul principal fiind aleasă Ellen Page.

Beyond Two Souls

În vara anului trecut nu a fost promisă o dată de lansare exactă pentru joc, atât Sony, cât şi Quantic Dream mulţumindu-se să afirme că Beyond: Two Souls va fi lansat în cursul anului 2013. După mai multe luni de speculaţii, în care au apărut zvonuri conform cărora Ellen Page nu ar fi fost singurul nume mare distribuit în joc, am primit în sfârşit veşti noi despre Beyond: Two Souls.

Astfel, Willem Defoe (Green Goblin în seria Spider-Man, Iisus Christos în The Last Temptation of Christ) se alătură distribuţiei din Beyond: Two Souls, după cum puteţi vedea în clipurile video de mai jos.

De asemenea, Beyond: Two Souls a primit o dată oficială de lansare: jocul lui David Cage va apărea pe 8 octombrie 2013 în Statele Unite ale Americii (europenii urmează să-l primească în cursul lunii octombrie 2013), exclusiv pentru PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News