Când apare Twin Mirror, noul joc al creatorilor seriei Life is Strange

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2020
Când apare Twin Mirror, noul joc al creatorilor seriei Life is Strange

Bandai Namco Entertainment a dezvăluit când apare Twin Mirror, noul joc de la Dontnod Entertainment, studioul din spatele seriei Life is Strange. Astfel, Twin Mirror va fi disponibil, atât pe PC, cât și pe consolele PlayStation 4 și Xbox One, începând cu 1 decembrie 2020.

Dezvoltat inițial drept un titlu episodic, Twin Mirror a fost “regândit” pentru ca întreaga poveste să fie disponibilă încă din momentul lansării.

Misterele minții unui jurnalist de investigație

În Twin Mirror, jucătorii vor intra în rolul lui Sam, un jurnalist de investigație de 33 de ani, care încearcă să treacă peste o despărțire dureroasă, întorcându-se acasă pentru a lua parte la înmormântarea celui mai bun prieten al său. Sam se va trezi într-o zi în camera de motel, cu cămașa plină de sânge, fără să aibă vreo amintire despre noaptea anterioară. Aventura începe cu decizia lui de a investiga evenimentele pentru a descoperi adevărul, înzestrat fiind doar cu puterea propriei minți.

Cel mai important talent al său este Mind Palace. În timp ce mințile neantrenate pot uita informații importante sau, dimpotrivă, nu-și pot aminti detalii cruciale, creierul lui Sam funcționează într-un mod aparte. De-a lungul anilor, jurnalistul a dezvoltat propriul său Mind Palace, un loc unde poate stoca și accesa, după bunul plac, amintiri din trecut, capabile să îl ajute să rezolve diferite mistere. Pe parcursul aventurii din Twin Mirror, jucătorii vor fi nevoiți să alterneze între lumea reală și Mind Palace-ul lui Sam, pentru a recrea și a rezolva întâmplări din trecut.

Precomandă cu bonus

Precomenzile pentru ediția de PC a jocului Twin Mirror sunt deja disponibile prin intermediul Epic Games Store, la prețul de 27,99€. Cei care aleg să plaseze o astfel de precomandă vor primi, ca bonus, și coloana sonoră din Twin Mirror.

Când apare, pe 1 decembrie 2020, Twin Mirror va fi disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC (prin Epic Games Store).

Când apare Twin Mirror

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News