Când se lansează Call of the Sea, un nou titlu exclusiv pentru consolele Xbox și PC

Autor: Cosmin Aionita | 17.11.2020
Când se lansează Call of the Sea, un nou titlu exclusiv pentru consolele Xbox și PC

Call of the Sea a fost unul dintre jocurile ce și-a făcut debutul în cadrul primului eveniment dedicat de Microsoft consolei Xbox Series X, a cărui difuzare a avut loc în luna mai a acestui an. Jocul este realizat de studioul Out of the Blue și urmează să fie publicat de Raw Fury. Conform celei mai recente listări de pe magazinul online Microsoft, Call of the Sea ar urma să fie lansat pe 8 decembrie, în versiuni pentru consolele Xbox și pentru PC.

1934, undeva în Oceanul Pacific

Acțiunea din Call of the Sea va avea loc în anul 1934, undeva în partea de sud a Oceanului Pacific. În prim plan se va afla Norah, protagonista traversând oceanul pe urmele unei expediții dispărute, conduse de soțul său.

În misiunea ei, Norah va ajunge pe o insulă tropicală misterioasă, uitată de lume, fără nume, însă împânzită de rămășițele unei civilizații de mult apuse.

Producătorii de la Out of the Blue au acordat o atenție deosebită modelării insulei, aceasta fiind bogată în peisaje de neuitat, ruine și mistere de ordin ocult, toate realizate cu ajutorul tehnologiei Unreal Engine 4.

După cum aminteam, în centrul jocului se va afla Norah, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a descoperi mai multe fețe ale personalității acesteia, pe parcursul misiunii sale de căutare a soțului dispărut. Norah va fi interpretată de actrița Cissy Jones, cunoscută publicului din alte jocuri precum Firewatch, The Walking Dead Season 1, Life is Strange, Grand Theft Auto V sau Darksiders III.

Pe de-o parte, vom avea parte de o poveste plină de emoție, suspans și surprize neașteptate. Pe de altă parte, Call of the Sea va fi un joc de aventură, în care Norah va fi nevoită să găsească indiciile lăsate de expediția precedentă și să tragă concluziile logice pentru a afla ce s-a întâmplat, dar și să rezolve o sumedenie de puzzle-uri.

Conform listării de pe magazinul Microsoft, Call of the Sea ar trebui să-și facă apariția pe 8 decembrie 2020, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S, Xbox One și PC. Jocul va fi inclus în abonamentul Xbox Game Pass.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News