Dată de lansare: când apare Syberia: The World Before

Autor: Cosmin Aionita | 24.01.2022
Dată de lansare: când apare Syberia: The World Before
Foto: Microids

Prin intermediul contului oficial de Twitter al seriei, Microids a confirmat noua dată de lansare pentru Syberia: The World Before: jocul va fi disponibil pe PC, în format digital, începând cu 18 martie 2022. Așteptat inițial la finele anului trecut, Syberia: The World Before a fost amânat aproximativ trei luni pentru a oferi studioului producător Koalabs timp suplimentar pentru finisarea jocului.

Coloana sonoră oficială a jocului, compusă de Inon Zur, poate fi ascultată deja prin intermediul serviciilor de streaming de muzică și va fi disponibila și în format fizic, pe disc vinil, odată cu apariția jocului din martie.

Syberia: The World Before va avea două eroine

Vom avea parte de o aventură ce se va desfășura în două perioade istorice, alături de două protagoniste. Pe de-o parte, The World Before va continua aventurile lui Kate Walker, eroina fiind prizonieră în minele de sare din Taiga, în 2004.

Cel de-al doilea plan ne va face cunoștință cu Dana Roze, o tânără de 17 ani ce trăiește în Vaghen, în anul 1937. Viitoarea carieră de pianistă a Danei este însă amenințată de creșterea în popularitate a regimului fascist, ce amenință întreaga Europa cu pornirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Mintea creativă din spatele seriei își va face simțită prezența și acum: Benoît Sokal este responsabil, și de această dată, pentru direcția artistică din The World Before, precum și pentru întreaga poveste a jocului. Din păcate, aceasta a fost ultimul proiect al artistului înainte să moară.

Syberia: The World Before va fi lansat pe 18 martie pe PC, în format digital, prin Steam, Epic Games Store și GOG. Versiuni pentru console vor fi lansate, de asemenea, în cursul acestui an.

Sursa: Syberia Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News