Close to the Sun, aventură şi explorare pe Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 26.06.2019
Close to the Sun, aventură şi explorare pe Nintendo Switch

Publisher-ul Wired Productions şi studioul italian Storm in a Teacup au anunţat că jocul de aventură şi explorare first person Close to the Sun va fi lansat şi pentru consola Nintendo Switch, această ediţie urmând să-şi facă apariţia în cursul acestui an. De altfel, versiunea pentru Switch va fi disonibilă concomitent cu variantele pentru PlayStation 4 şi Xbox One, mai târziu pe parcursul lui 2019.

Cu această ocazie, a fost lansat un nou trailer pentru Close to the Sun, realizat cu ajutorul secvenţelor in-game capturate din ediţia pentru Nintendo Switch, precum şi o serie de imagini din această variantă a jocului, disponibile în galeria de mai jos.

Acţiunea din Close to the Sun are loc pe nava gigantică Helios, proprietate a savantului Nikola Tesla şi a corporaţiei acestuia, pe care s-au strâns unii dintre cei mai faimoşi cercetători ai planetei. Jucătorii intră în pielea jurnalistei Rose Archer, invitată pe Helios chiar de către sora sa, una dintre cele mai apreciate cercetătoare de pe nava-mamut condusă de Tesla. Ajunsă acolo, Rose găseşte vaporul curprins de un haos total, puţinii supravieţuitori rămaşi fiind vânaţi şi ucişi de o forţă misterioasă.

Close to the Sun este deja disponibil pe PC, urmând ca ediţiile pentru consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch să fie lansate în cursul acestui an.

Close to the Sun

Close to the SunClose to the Sun

Close to the SunClose to the Sun

Urmărește Go4Games.ro pe Google News