Continuă reducerile de sezon pe GOG. Broken Sword, joc gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 20.12.2022
Continuă reducerile de sezon pe GOG. Broken Sword, joc gratuit
Foto: Revolution Software

Good Old Games (GOG.com) continuă campania de reduceri aferente sezonului sărbătorilor de iarnă. Astfel, până pe 2 ianuarie 2022, pe GOG veți găsi peste 4500 de jocuri la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de iarnă de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă încă un joc gratuit – Broken Sword: Shadow of The Templars Director’s Cut –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

GOG Broken Sword

Broken Sword: Shadow of The Templars este clasicul joc de aventură point and click lansat de Revolution Software în 1996, care a dat startul acestei legendare serii. Ediția Director’s Cut adaugă conținut nou, precum un nou capitol al poveștii jucat din perspectiva lui Nicole Collard (iubita lui George Stobbart, protagonistul obișnuit al seriei Broken Sword), secvențe cinematice HD și suport pentru sistemele moderne.

Atenție însă: Broken Sword: Shadow of The Templars Director’s Cut mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 50 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News