Day of The Tentacle Remastered a primit primul trailer, Full Throttle Remastered confirmat

Autor: Cosmin Aionita | 09.12.2015
Day of The Tentacle Remastered a primit primul trailer, Full Throttle Remastered confirmat

Nici Tim Schaffer de la studioul Double Fine nu a lipsit de pe scena PlayStation Experience 2015, printre anunţurile companiei regăsindu-se şi primul trailer pentru Day of The Tentacle Remastered, acompaniat de perioada în care acest joc urmează să fie lansat: luna martie 2016.

Day of The Tentacle Remastered va beneficia de un mod de afişare refăcut în rezoluţie HD, cu toate personajele şi fundalurile redesenate de mână de către artiştii Double Fine, dar şi de cel clasic, fidel jocului iniţial din 1993. De asemenea, jocul va oferi două tipuri de interfeţe: cea clasică, cu verbele reprezentând acţiunile posibile şi inventarul afişate în partea de jos a ecranului, precum şi o interfaţă modernă, în stilul celor folosite în Full Throttle sau Curse of Monkey Island.

Şi pentru că tot veni vorba de celelalte jocuri de aventură clasice de la LucasArts, tot pe scena PlayStation Experience, Tim Schaffer a confirmat că echipa sa lucrează acum la Full Throttle Remastered. Remasterizarea aventurii cu rockeri şi motoare va beneficia, la rândul său, de fundaluri de rezoluţie înaltă, redesenete de mână, sunete şi muzică aduse la standardele de azi, precum şi comentarii audio din partea echipei producătoare.

Day of The Tentacle Remastered va fi lansat pe PlayStation 4, PlayStation Vita şi PC în martie 2016. Full Throttle Remastered este aşteptat pe aceleaşi platforme în 2017.

Full Throttle Remastered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News