Deponia: The Complete Journey, gratuit prin Humble Bundle

Autor: Cosmin Aionita | 25.01.2019
Deponia: The Complete Journey, gratuit prin Humble Bundle

Humble Bundle continuă să ofere jocuri gratuite, cei care aleg să se încrie pe lista de abonaţi la newsletter-ul companiei urmând să primească jocul Deponia: The Complete Journey. Pentru a descărca jocul, urmaţi acest link şi apăsaţi butonul “Get The Game”. Acesta va fi livrat sub format de cod de activare pentru Steam, în variante pentru Windows, Mac şi Linux.

Deponia: The Complete Journey este “ediţia completă” a jocului Deponia de la Daedalic Entertainment, un simpatic adventure point and click cu grafică realizată în stilul desenelor animate. The Complete Journey oferă peste patru ore de comentarii înregistrate de dezvoltatorii jocului, o hartă a lumii de joc prin intermediul căreia poate fi ales fiecare capitol din poveste, un sistem de hint-uri pentru cei care se blochează, obiecte colecţionabile ascunse şi suport pentru sistemul de operare Linux.

Grăbiţi-vă însă: Deponia: The Complete Journey nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe Humbe Store decât pentru încă o zi şi 8 ore (de la publicarea acestui articol)!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News