Detroit: Become Human – coloană sonoră realizată de trei compozitori

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2018
Detroit: Become Human - coloană sonoră realizată de trei compozitori

Pentru a scoate în evidenţă cât mai bine faptul că Detroit: Become Human va avea nu mai puţin de trei eroi jucabili, cei de la studioul Quantic Dream au hotărât să apeleze la acelaşi număr de compozitori pentru a realiza coloana sonoră a jocului, câte unul pentru porţiunile fiecărui personaj principal.

Astfel, Philip Sheppard s-a ocupat de părţile dedicate androidei Kara, în timp ce Nima Fakhrara este responsabil pentru muzica ce-l acompaniază pe Connor, iar John Paesano pentru coloana sonoră din secţiunile lui Markus, după cum puteţi vedea în trailer-ul următor şi asculta în mosterele audio de mai jos.

Detroit: Become Human a fost prezentat iniţial drept continuarea poveştii androidului Kara, începută într-un demo tehnologic dezvăluit în 2012. Kara este o fiinţă artificială, un android, ce dobândeşte sentimente, într-o lume ce a îmbrăţişat conceptul roboţilor umanoizi. În rolul Karei revine Valorie Curry, actriţa ce i-a dat viaţă eroinei şi în demo-ul iniţial. Pe lângă Kara, Detroit va mai avea două personaje jucabile: Connor (Dechart), un android programat pentru a purta negocieri cu criminali şi terorişti, şi Markus (interpretat de Jesse Williams), liderul unei grupări rebele de androizi.

Din distribuţia jocului vor face parte şi cunoscuţii actori Lance Henriksen (Aliens, Millennium) şi Clancy Brown (Warcraft: The Beginning, God of War III şi Mass Effect: Andromeda).

Detroit: Become Human îşi va face apariţia pe 25 mai 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News