Game of Thrones – Episode 3: The Sword in the Darkness se lansează azi

Autor: Cosmin Aionita | 24.03.2015
Game of Thrones – Episode 3: The Sword in the Darkness se lansează azi

Telltale Games va lansa începând de astăzi cel de-al treilea episod al seriei de jocuri Game of Thrones, denumit „The Sword in the Darkness”. Cu această ocazie, a fost oferit şi un nou trailer pentru Game of Thrones Episode 3: The Sword in the Darkness, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Seria Game of Thrones de la Telltale Games are la bază lumea, personajele şi evenimentele din serialul HBO Game of Thrones, la rândul său o adaptare pentru televiziune a romanelor lui George R.R. Martin.

Povestea seriei adventure Game of Thrones de la Telltale Games începe după evenimentele din sezonul al treilea al serialului TV şi se va încheia chiar înainte de startul sezonului al cincilea. Jocul spune povestea casei Forrester din Wolfswood, din nordul continentului Westeros, purtători de stindard pentru casa Glover şi aliaţi de nădejde ai casei Stark. Pe parcursul seriei, jucătorii vor avea ocazia să exploreze locaţii din serial, precum King’s Landing sau Zidul Rondului de Noapte, dar şi locuri mai puţin cunoscute, precum Ironrath, cetatea de scaun a casei Forrester.

Seria episodică Game of Thrones de la Telltale Games propune o abordare din cinci perspective diferite, fiecare dintre personajele controlabile fiind fie un membru al casei Forrester, fie un slujitor al acesteia. Toţi au însă acelaşi obiectiv final: salvarea casei de la distrugere. În stilul creaţiilor mai noi Telltale, orice decizie luată de unul dintre personaje poate afecta modul în care se va desfăşura povestea mai departe. Seria Game of Thrones a celor de la Telltale Games va fi formată din nu mai puţin de şase episoade.

Game of Thrones Episode 3: The Sword in the Darkness este disponibil începând de azi, 24 martie 2015, pentru PC, Mac, PlayStation 3 şi PlayStation 4 (prin intermediul PlayStation Store). Mâine, 25 martie 2015, cel de-al treilea episod Game of Thrones va sosi pe Xbox Live, pentru consolele Xbox 360 şi Xbox One. Nu în ultimul rând, noul episod va fi disponibil pe 26 martie 2015 şi pentru dispozitivele mobile bazate pe iOS şi Android.

Game of Thrones

Game of ThronesGame of Thrones

Game of ThronesGame of Thrones

Urmărește Go4Games.ro pe Google News