Game of Thrones – primele detalii concrete despre seria Telltale Games (UPDATE)

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 17.11.2014
Game of Thrones – primele detalii concrete despre seria Telltale Games (UPDATE)

Update: Iată că au fost scăpate pe Internet şi primele imagini din jocul Game of Thrones al celor de la Telltale Games. Stilul artistic este asemănător cu ceea ce am putut întâlni în creaţiile precedente ale studioului, iar licenţa oficială HBO de care dispun cei de la Telltale Games îşi face simţită prezenţa: personajele centrale din Game of Thrones au fost modelate în detaliu după aspectul actorilor ce le dau viaţă în serialul omonim.

Game of Thrones

Game of Thrones

Game of Thrones

Game of Thrones

Game of ThronesGame of Thrones

Game of ThronesGame of Thrones


Telltale Games a oferit primele detalii concrete despre viitoarea lor serie de jocuri de aventură bazată pe universul Game of Thrones. Din start, autorii The Walking Dead şi The Wolf Among Us au ţinut sa menţioneze că viziunea lor asupra Game of Thrones va avea la bază lumea, personajele şi evenimentele din serialul HBO Game of Thrones, la rândul său o adaptare pentru televizune a romanelor lui George R.R. Martin.

Acţiunea din seria adventure Game of Thrones de la Telltale Games va începe după evenimentele din sezonul al treilea al serialului TV şi se va încheia chiar înainte de startul sezonului al cincilea. Jocul va spune povestea casei Forrester din Wolfswood, din nordul continentului Westeros, purtători de stindard pentru casa Glover şi aliaţi de nădejde ai casei Stark. Pe parcursul seriei, jucătorii vor avea ocazia să exploreze locaţii din serial, precum King’s Landing sau Zidul Rondului de Noapte, dar şi locuri mai puţin cunoscute, precum Ironrath, cetatea de scaun a casei Forrester.

Game of Thrones

Jocul va fi abordat din cinci perspective diferite, fiecare dintre personajele controlabile fiind fie un membru al casei Forrester, fie un slujitor al acesteia. Toţi vor avea însă acelaşi obiectiv final: salvarea casei de la distrugere. În stilul creaţiilor mai noi Telltale, orice decizie luată de unul dintre personaje poate afecta modul în care se va desfăşura povestea mai departe.

Seria Game of Thrones a celor de la Telltale Games va fi formată din nu mai puţin de 6 episoade, iar primul dintre acestea se va numi ‘Iron From Ice’. Game of Thrones va fi lansat pe PC/Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi iOS, platforme suplimentare urmând să fie confirmate în curând.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News