Grim Fandango Remastered are dată de lansare! Day of The Tentacle Special Edition confirmat!

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 09.12.2014
Grim Fandango Remastered are dată de lansare! Day of The Tentacle Special Edition confirmat!

Tim Schafer, liderul studioului Double Fine Productions, dar şi un fost membru de marcă al echipei LucasArts, a urcat pe scena PlayStation Experience pentru a anunţa data de lansare pentru versiunea remasterizată a clasicului adventure Grim Fandango (lansat iniţial în 1998 de fostul studio al lui George Lucas).

Astfel, Grim Fandango Remastered, care va oferi grafică îmbunătăţită şi metode de control aduse la zi, va fi disponibil începând cu 27 ianuarie 2015, pentru PlayStation 4, PlayStation Vita, PC (Windows), Mac şi Linux.

De asemenea, Schafer a confirmat că Broken Age, cel mai nou adventure marca Double Fine Productions, va fi disponibil în prima parte a anului viitor şi pentru consolele PlayStation, concomitent cu lansarea celei de-a doua părţi a jocului pe PC (prima jumătate din Broken Age este deja disponibilă pentru PC).

Însă de departe cel mai important anunţ făcut de Schafer pe scena PlayStation Experience este confirmarea oficială a jocului Day of The Tentacle Special Edition, un remake modern al legendarului Day of The Tentacle (1993), unul dintre cele mai bune jocuri lansate de LucasArts în toată istoria companiei.

Day of The Tentacle Special Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News