Hidden Agenda, nou thriller interactiv de la autorii lui Until Dawn

Autor: Cosmin Aionita | 24.10.2017
Hidden Agenda, nou thriller interactiv de la autorii lui Until Dawn

Supermassive Games, studioul din spatele hitului Until Dawn, se pregăteşte de lansarea unui titlu similar: Hidden Agenda. Producătorii s-au inspirat din filme şi seriale precum True Detective şi Se7en pentru a crea o poveste întunecată, în care jucătorii le vor întruchipa pe detectiva Becky Marney şi pe procuroarea Felicity Graves în încercarea acestora de a captura un ucigaş în serie ce se foloseşte de victime pentru a arunca în aer şi poliţiştii care le descoperă cadavrele.

Spre deosebire însă de Until Dawn, Hidden Agenda este inclus în programul PlayLink, fiind conceput pentru fi jucat cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete, în detrimentul obişnuitului controller DualShock 4. Jocul poate fi abordat fie single player, fie alături de prieteni, în mod Story sau Competitiv, controlul prin intermediul telefonului (sau tabletei) permiţând ca fiecare jucator să beneficieze de informaţii personalizate afişate pe propriul display.

Hidden Agenda va fi lansat în Europa pe 22 noiembrie 2017, excusiv pentru PlayStation 4, jocul fiind deja disponibil la precomandă prin intermediul PlayStation Store la preţul de 89,90 lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News