Încă unul dintre fostele jocuri exclusive pentru PS4 va fi lansat și pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 07.04.2021
Încă unul dintre fostele jocuri exclusive pentru PS4 va fi lansat și pe PC
Foto: Flavourworks

Studioul Flavourworks a anunțat că unul dintre fostele jocuri exclusive pentru PS4 va fi, în curând, disponibil și pe PC. Este vorba despre Erica, titlul de aventură bazat pe secvențe filmate complet cu ajutorul actorilor reali. Lansat în vara anului 2019 pentru consolele PlayStation 4, Erica este disponibil începând din ianuarie și pe dispozitivele bazate pe iOS, iar ediția pentru PC își va face apariția pe 25 mai 2021, prin intermediul Steam.

În Erica, jucați rolul unei femei ce a trecut printr-o experiență traumatică în copilărie, regăsindu-se acum în mijlocul unui mister cu puternice influențe oculte. Dezvoltat cu ajutorul propriei tehnologii numite Touch Video, Erica propune experiența unui titlu de aventură modern, în care deciziile luate de jucători pot influența desfășurarea ulterioară a poveștii, totul fiind prezentat însă sub forma unui film tradițional.

Preț redus pentru ediția de PC

Coloana sonoră din Erica a fost compusă de Austin Wintory, responsabil și pentru muzica din alte jocuri independente de succes, precum Journey, The Pathless sau Abzu. În rolurile principale din joc îi veți regăsi pe actorii Holly Earl (League of Legends, Dracula: The Dark Prince, Beowulf, Law & Order: UK, Doctor Who) și Terence Maynard (The Last Days of American Crime, The Witcher, Edge of Tomorrow).

Erica va fi disponibil pentru PC, prin intermediul Steam, începând cu 25 mai 2021, la un preț echivalent cu 9,99€ (o reducere suplimentară de 10% va fi aplicată în perioada lansării).

Erica se alătura astfel unei liste scurte de jocuri pentru PS4, foste exclusivități pentru consola Sony, ce au fost portate și pe PC: Horizon Zero Dawn, Death Stranding, Journey sau Detroit: Become Human.

jocuri PS4 pe PC
Foto: Flavourworks

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News