Jocul românesc What have you done, Father? beneficiază de un demo gratuit. Cum îl puteți obține

Autor: Cosmin Aionita | 15.12.2023
Jocul românesc What have you done, Father? beneficiază de un demo gratuit. Cum îl puteți obține
Foto: Darkania Works

Darkania Works, studioul românesc independent din spatele unor jocuri precum Last Days of Lazarus sau The Crimson Maid, a anunțat că o versiune demo a noului său joc What have you done, Father? este acum disponibilă, gratuit, prin Steam.

În stilul care a consacrat creațiile Darkania Works, avem și aici de-a face cu un titlu care promite să combine explorarea, dialogurile extinse, puzzle-urile accesibile și secvențele cinematice.

Jucătorii vor intra în pielea Părintelui Mathias Marton, un preot respectat, prins într-o veritabilă pânză de dorințe interzise și evenimente sinistre. Preotul va trebui să dezlege misterele unui rectorat corupt și să-și înfrunte proprii demoni, în timp ce liniile dintre izbăvire și păcat devin din ce în ce mai neclare. Bineînțeles, nu vor lipsi atmosfera apăsătoare și elementele supranaturale.

În versiunea demo What have you done, Father?, rutina Părintelui Mathias Marton este întreruptă de un apel telefonic ciudat. Astfel, o veți cunoaște pe misterioasa doamnă Marina și pe ceilalți locuitori din rectorat, pe parcursul unei seri care va merge într-o direcție neașteptată.

Lansarea lui What have you done, Father? este programată pentru primul trimestru din 2024, jocul urmând să fie disponibil pentru PC, prin intermediul Steam.

What have you done Father
Foto: Darkania Works

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News