Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure, joc gratuit pe GOG. Continuă ofertele de iarnă

Autor: Cosmin Aionita | 27.12.2023
Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure, joc gratuit pe GOG. Continuă ofertele de iarnă
Foto: GOG

Good Old Games (GOG.com) continuă campania de reduceri de iarnă. Astfel, până pe 4 ianuarie 2024, pe GOG veți găsi peste 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de iarnă de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă și un joc gratuit – Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Lacuna GOG

Deși este un joc de aventură cu aspect pixel-art, Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure nu îmbrățișează standardele acestui gen: în loc de o interfață de tip point and click, este folosită o schema de control concepută pentru combinația de butoane WASD sau controllere, opțiunile de dialog și conversațiile nu se repetă și există multiple moduri de a progresa în cadrul poveștii.

Atenție însă: Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 51 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News