Life is Strange: Before The Storm – al treilea episod, înainte de sărbători

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2017
Life is Strange: Before The Storm - al treilea episod, înainte de sărbători

Square Enix a dezvăluit că „Hell Is Empty”, cel de-al treilea episod al mini-seriei Life is Strange: Before The Storm, va fi lansat la sfarsitul acestui an, pe 20 decembrie 2017. „Hell Is Empty” a primit şi un nou trailer, pe care îl puteţi urmări mai jos.

În Life is Strange: Before The Storm, jucătorii intră în pielea lui Chloe, înainte de evenimentele din primul joc, jocul relatând perioada în care eroina a cunoscut-o pe Rachel. Spre deosebire însă de Max, personajul central din primul Life is Strange, Chloe nu are posibilitatea de a manipula trecerea timpului, jucătorii fiind nevoiţi să fie mult mai atenţi atunci când iau anumite decizii. Povestea jocului a fost concepută de Ashly Burch (actriţa ce i-a împrumutat vocea lui Chloe în primul joc), în colaborare cu Zak Garriss şi echipa de scenarişti de la Deck Nine Games, vocea lui Chloe fiind interpretată, de această dată, de Rhianna DeVries.

„Hell Is Empty”, cel de-al treilea episod al seriei Life is Strange: Before The Storm, va fi disponibil pe 20 decembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News