Life is Strange: Before The Storm, anunţat oficial la E3 2017

Autor: Cosmin Aionita | 14.06.2017
Life is Strange: Before The Storm, anunţat oficial la E3 2017

Square Enix a ales conferinţa de presă a celor de la Microsoft de la E3 2017 pentru a prezenta, în premieră, Life is Strange: Before The Storm, un prequel al jocului episodic de aventură lansat în 2015. Astfel, seria Life is Strange va beneficia de două titluri noi: o continuare propriu-zisă, ce va fi realizată de echipa originală de la DONTNOD Entertainment, precum şi acest prequel, de a cărui dezvoltare se va ocupa studioul Deck Nine Games.

În Life is Strange: Before The Storm, jucătorii vor intra în pielea lui Chloe, înainte de evenimentele din primul joc, jocul urmând să relateze perioada în care eroina a cunoscut-o pe Rachel. Spre deosebire însă de Max, personajul central din primul Life is Strange, Chloe nu va avea posibilitatea de a manipula trecerea timpului, deci jucătorii vor fi nevoiţi să fie mult mai atenţi atunci când iau anumite decizii. Povestea jocului a fost concepută de Ashly Burch (actriţa ce i-a împrumutat vocea lui Chloe în primul joc), în colaborare cu Zak Garriss şi echipa de scenarişti de la Deck Nine Games, vocea lui Chloe urmând să fie interpretată, de această dată, de actriţa Rhianna DeVries.

Life is Strange: Before The Storm va debuta la sfârşitul acestei veri, primul episod (dintr-un total de trei) urmând să fie lansat pe 31 august 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News