Life is Strange: Before The Storm – despre noua actriţa principală

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2017
Life is Strange: Before The Storm - despre noua actriţa principală

Square Enix a publicat un nou clip promoţional pentru Life is Strange: Before The Storm, prequel-ul jocului episodic de aventură lansat în 2015.

În Life is Strange: Before The Storm, jucătorii vor intra în pielea lui Chloe, înainte de evenimentele din primul joc, jocul urmând să relateze perioada în care eroina a cunoscut-o pe Rachel. Spre deosebire însă de Max, personajul central din primul Life is Strange, Chloe nu va avea posibilitatea de a manipula trecerea timpului, deci jucătorii vor fi nevoiţi să fie mult mai atenţi atunci când iau anumite decizii. Povestea jocului a fost concepută de Ashly Burch (actriţa ce i-a împrumutat vocea lui Chloe în primul joc), în colaborare cu Zak Garriss şi echipa de scenarişti de la Deck Nine Games, vocea lui Chloe urmând să fie interpretată, de această dată, de Rhianna DeVries. De altfel, clipul de mai sus se concentrează pe prezentarea actriţei ce-i va da viaţa eroinei principale.

Life is Strange: Before The Storm va debuta la sfârşitul acestei veri, primul episod (dintr-un total de trei) urmând să fie lansat pe 31 august 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News