Life is Strange: Before The Storm – episodul bonus „Farewell”, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 06.03.2018
Life is Strange: Before The Storm - episodul bonus

Square Enix a anunţat că episodul bonus „Farewell” este disponibil acum pentru posesorii versiunii Deluxe Edition a jocului Life is Strange: Before The Storm. Cei care deţin ediţia standard a jocului pot face upgrade la Deluxe Edition, pe lângă acest episod bonus, această varianta oferind şi Mixtape Mode, precum şi o serie de costumaţii suplimentare pentru eroina Chloe.

În cadrul episodului bonus „Farewell”, jucătorii o pot întâlni din nou pe Max Caufield (eroina din primul Life is Strange), interpretată din nou de actriţa Hannah Telle. De asemenea, pentru acest episod, Ashly Burch se întoarce în rolul lui Chloe.

Pe lânga ediţia Deluxe digitală, episodul bonus „Farewell” va fi inclus şi în Life is Strange: Before The Storm Limited Edition, ediţia fizică a jocului aşteptată la finele acestei săptămâni. Aceasta va oferi, pe lângă jocul propriu-zis si episodul suplimentar, o carte cu artwork-uri din timpul procesului de dezvoltare, precum şi soundtrack-ul licenţiat al jocului pe CD audio. În plus, vor fi incluse trei costume exclusive pentru eroina Chloe (Punk Doe, Hawt Dawg şi Illuminatti), precum şi acces la primul episod al jocului iniţial Life is Strange. Această ediţie va fi disponibilă în magazinele de profil la un preţ recomandat de 169,90 lei.

Life is Strange: Before The Storm este disponibil acum, în format digital, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam). Ediţia fizică Limited Edition va fi lansata în Europa pe 9 martie 2018.

Life is Strange Before The Storm FarewellLife is Strange Before The Storm Farewell

Life is Strange Before The Storm FarewellLife is Strange Before The Storm Farewell

Life is Strange Before The Storm FarewellLife is Strange Before The Storm Farewell

Urmărește Go4Games.ro pe Google News