Life is Strange: Before The Storm – trailer final înainte de lansarea primului episod

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2017
Life is Strange: Before The Storm - trailer final înainte de lansarea primului episod

Square Enix a oferit, cu ocazia Gamescom 2017, un trailer final pentru Life is Strange: Before The Storm înainte de apariţia primului episod, intitulat „Awake”, a cărui lansare este programată pentru sfârşitul acestei luni.

În Life is Strange: Before The Storm, jucătorii vor intra în pielea lui Chloe, înainte de evenimentele din primul joc, jocul urmând să relateze perioada în care eroina a cunoscut-o pe Rachel. Spre deosebire însă de Max, personajul central din primul Life is Strange, Chloe nu va avea posibilitatea de a manipula trecerea timpului, deci jucătorii vor fi nevoiţi să fie mult mai atenţi atunci când iau anumite decizii. Povestea jocului a fost concepută de Ashly Burch (actriţa ce i-a împrumutat vocea lui Chloe în primul joc), în colaborare cu Zak Garriss şi echipa de scenarişti de la Deck Nine Games, vocea lui Chloe urmând să fie interpretată, de această dată, de Rhianna DeVries.

Life is Strange: Before The Storm va debuta săptămâna viitoare, primul episod (dintr-un total de trei) urmând să fie lansat pe 31 august 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Life is Strange Before The Storm

Life is Strange Before The StormLife is Strange Before The Storm

Urmărește Go4Games.ro pe Google News