Au început reducerile de Halloween pe GOG. Un joc de aventură pentru PC și Mac este disponibil în mod gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 28.10.2023
Au început reducerile de Halloween pe GOG. Un joc de aventură pentru PC și Mac este disponibil în mod gratuit

Good Old Games (GOG.com) a dat startul campaniei de reduceri de Halloween. Astfel, până pe 1 noiembrie 2023, pe GOG veți găsi peste 3000 de jocuri și colecții la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de Halloween de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă și un joc gratuit – Blacksad: Under the Skin –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Bazat pe benzile desenate cu același nume, Blacksad: Under the Skin mizează pe design-ul original al personajelor şi atmosfera tipică anilor ’50 pentru a recrea stilul tipic unui roman polițist, cu un gameplay familiar fanilor genului adventure. Jucătorii îl întruchipează pe detectivul Blacksad, iar deciziile acestora influențează relațiile pe care eroul principal le are cu celelalte personaje, precum și deznodământul final al poveștii.

Atenție însă: Blacksad: Under the Skin mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 53 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News