Sherlock Holmes: Chapter One – producătorii răspund la întrebările fanilor

Autor: Cosmin Aionita | 28.04.2021
Sherlock Holmes: Chapter One – producătorii răspund la întrebările fanilor
Foto: Frogwares

Studioul Frogwares a revenit cu două clipuri noi dedicate viitorului joc de aventură Sherlock Holmes: Chapter One. În primul dintre acestea, producătorii oferă răspunsuri la câteva dintre întrebările venite din partea fanilor: detalii despre originea personajului Jon, tovarășul lui Sherlock Holmes din această aventură, posibilitatea de a realiza o continuare pentru acest joc, cum funcționeaza sistemul de observații din joc și cum acestea pot da și rateuri sau platformele pe care producătorii se concentrează momentan.

De asemenea, după dezvăluirea primelor secvențe de gameplay din Sherlock Holmes: Chapter One, producătorii îi întreaba pe fani, prin intermediul celui de-al doilea clip nou, despre ce aspecte ale jocului doresc să afle cât mai multe informații în viitorul material extins de gameplay ce urmează să fie lansat.

Începuturile lui Sherlock Holmes

Sherlock Holmes: Chapter One se va axa din nou pe aventura investigativă, însă, de această data, vom avea de-a face cu un Holmes tânăr, de numai 21 de ani, aflat la începutul carierei sale de neobosit detectiv particular. Eroul călătorește pe o insulă misterioasă din Marea Mediterană pentru a investiga decesului mamei sale.

Similar cu titlurile recente din serie, și în Chapter One mediul de joc va fi deschis, de tip open world, insula și așezările sale ascunzând numeroase cazuri potrivite pentru ambiția tânărului Holmes: crime, corupție etc. Mai mult, având în vedere că, la acea vârstă, Sherlock Holmes nu-l cunoscuse încă pe John Watson, cel care avea să-i devină principalul prieten și aliat, eroul din Chapter One se va baza pe ajutorul unui alt tovarăș: misteriosul Jon.

Deciziile pe care Sherlock Holmes le va lua pe parcursul acestei noi aventuri vor influența atât modul în care va decurge povestea din joc, dar și întregul caracter al personajului principal, modelând astfel firea și obiceiurile celui care va deveni, ulterior, cel mai cunoscut detectiv particular din lume. Conform producătorilor, jocul va avea cinci quest-uri principale și peste 30 de misiuni secundare, 12-15 ore fiind necesare pentru a duce la bun sfârșit povestea principală, în timp ce rezolvarea tuturor misterelor va necesita nu mai puțin de 40 de ore.

Sherlock Holmes: Chapter One este realizat pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam, Epic Games Store și GOG), urmând să fie lansat în cursul anului 2021.

Sursa: Frogwares YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News