Simon The Sorcerer – Origins, la trei decenii de la apariția primului titlu din serie

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2022
Simon The Sorcerer – Origins, la trei decenii de la apariția primului titlu din serie
Foto: Leonardo / Smallthing Studios

Publisher-ul Leonardo Interactive, împreună cu echipa de la Smallthing Studios, au anunțat revenirea uneia dintre seriile care a pus bazele genului aventură point and click: Simon The Sorcerer. Programat pentru anul viitor, Simon The Sorcerer – Origins se dorește a fi prequel-ul primului joc din serie (lansat în 1993!) și va fi disponibil pentru PC și console.

De altfel, în 2023 se vor împlini nu mai puțin de trei decenii de la apariția primului joc Simon The Sorcerer, ocazia perfectă pentru a refamiliariza publicul cu această serie clasică de titluri adventure.

Conform producătorilor, acțiunea din Origins va avea loc cu câteva săptămâni înainte de evenimentele din primul joc al seriei. Noul Simon The Sorcerer va avea un aspect grafic modernizat, de desen animat, urmând să combine povestea, magia și rezolvarea de puzzle-uri pentru a livra o experiență cât mai apropiată de preferințele fanilor cu vechime.

Conform listării de pe Steam a jocului, Simon The Sorcerer – Origins ar trebui să fie lansat pe 28 martie 2023, în ediții pentru PC și Mac (via Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și Nintendo Switch.

Simon The Sorcerer Origins
Foto: Leonardo / Smallthing Studios

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News