Stasis, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 23.08.2022
Stasis, joc gratuit oferit de GOG

Cu ocazia startului unei noi perioade de reduceri (ce se va întinde până pe 6 septembrie 2022), GOG (Good Old Games) oferă utilizatorilor un nou joc gratuit pentru PC: este vorba despre titlul de aventură horror Stasis, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Stasis joc gratuit

Stasis mai poate fi revendicat drept joc gratuit pentru următoarele 51 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Stasis este un joc adventure point and click, cu puternice influențe Sci-Fi horror, redat dintr-o perspectiva izometrică. Protagonistul John Maracheck se trezește din somn criogenic la bordul unei nave spațiale aparent abandonate și trebuie să-și depășească limitele fizice și psihice pentru a dezlega misterul în care se află. În 2015, Stasis a câștigat premiul Aggie pentru cel mai bun joc de aventură al respectivului an.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News