Syberia 3 are dată de lansare nouă!

Autor: Cosmin Aionita | 09.02.2017
Syberia 3 are dată de lansare nouă!

După o primă amânare, Microids a revenit, anunţând noile date de lansare oficiale pentru Syberia 3: cea de-a treia aventură a eroinei Kate Walker va începe pe 20 aprilie 2017 în Europa şi pe 25 aprilie în America de Nord.

Syberia 3 este primul titlu al seriei ce va face uz de grafică complet tridimensională, cei de la Microids punând accent pe abordarea cinematică, efectele speciale şi animaţiile realizate cu ajutorul tehnologiei motion capture.

Syberia 3 o va readuce în prim plan pe eroina Kate Walker, echipa producătoare fiind supervizată de Elliot Grassiano, cofondatorul studioului Microids, precum şi de Benoit Sokal (creatorul seriei), care se ocupă atât de scenariul jocului (alături de fiul său), cât şi de conceptul artistic din Syberia 3. Mai mult, jocul va beneficia de o coloană sonoră realizată de compozitorul Inon Zur (care a lucrat şi la soundtrack-ul din Syberia II).

Syberia 3 va fi lansat în Europa pe 20 aprilie 2017, în versiuni pentru PC, Mac, PlayStation 4 şi Xbox One. A fost confirmată şi o ediţie pentru Nintendo Switch, aceasta urmând să-şi facă apariţia la o dată ulterioară.

Syberia 3Syberia 3

Syberia 3Syberia 3

Syberia 3Syberia 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News