Syberia 3 în 2016, prefaţat de istoria seriei

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2015
Syberia 3 în 2016, prefaţat de istoria seriei

Desi Syberia 3 fusese anunţat de câţiva ani, abia la Gamescom 2015, în spatele uşilor închise, au fost dezvăluite primele detalii despre mult aşteptata continuare a seriei de jocuri adventure ce scria istorie deceniul trecut.

Sybieria 3 este realizat din nou sub brand-ul Microids, echipa producătoare fiind supervizată de Elliot Grassiano, cofondatorul studioului Microids. Vestea cu adevărat îmbucurătoare este însă că şi de această dată faimosul autor Benoit Sokal se va ocupa atât de scenariul jocului, cât şi de conceptul artistic din Syberia 3, în rolul principal urmând să revină eroina seriei Kate Walker.

Mai mult, Syberia 3 va beneficia de o coloană sonoră realizată de compozitorul Inon Zur (care a lucrat şi la Syberia II) şi va fi primul joc al seriei cu grafică complet 3D.

Syberia 3 ar trebui să-şi facă apariţia în 2016, în versiuni pentru PC, Mac, PlayStation 4 şi Xbox One. Până atunci, Microids oferă un material video dedicat istoriei seriei Syberia, cu imagini din primele două titluri (disponibile pe Steam), dar şi un scurt teaser pentru Syberia 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News