Syberia 3 – Story Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 29.03.2017
Syberia 3 – Story Trailer

Microids a a lansat un nou trailer pentru Syberia 3, materialul video fiind dedicat, de această dată, firului narativ din cea de-a treia parte a seriei.

Syberia 3 este primul titlu al seriei ce va face uz de grafică complet tridimensională, cei de la Microids punând accent pe abordarea cinematică, efectele speciale şi animaţiile realizate cu ajutorul tehnologiei motion capture.

Syberia 3 o va readuce în prim plan pe eroina Kate Walker, echipa producătoare fiind supervizată de Elliot Grassiano, cofondatorul studioului Microids, precum şi de Benoit Sokal (creatorul seriei), care se ocupă atât de scenariul jocului (alături de fiul său), cât şi de conceptul artistic din Syberia 3. Mai mult, jocul va beneficia de o coloană sonoră realizată de compozitorul Inon Zur (care a lucrat şi la soundtrack-ul din Syberia 2).

Syberia 3 va fi lansat în Europa pe 20 aprilie 2017, în versiuni pentru PC, Mac, PlayStation 4 şi Xbox One. A fost confirmată şi o ediţie pentru Nintendo Switch, aceasta urmând să-şi facă apariţia la o dată ulterioară. Syberia 2, precedentul joc al seriei, este încă oferit gratuit prin intermediul Origin.

Syberia 3