Syberia 3 – trailer nou, gameplay şi confirmare pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 16.01.2017
Syberia 3 - trailer nou, gameplay şi confirmare pentru Nintendo Switch

Colegii de la AdventureGamers au publicat un nou trailer pentru Syberia 3, alături de un clip de gameplay din joc, pe care îl puteţi urmări un pic mai jos. De asemenea, studioul Microids a confirmat că Syberia 3 va fi lansat, pe lângă platformele deja anunţate, şi pe noua consolă Nintendo Switch.

Syberia 3 este primul titlu al seriei ce va face uz de grafică complet tridimensională, echipa producătoare punând accent pe abordarea cinematică, efectele speciale şi animaţiile realizate cu ajutorul tehnologiei motion capture.

Syberia 3 o va readuce în prim plan pe eroina Kate Walker, echipa producătoare fiind supervizată de Elliot Grassiano, cofondatorul studioului Microids, precum şi de Benoit Sokal (creatorul seriei), care se ocupă atât de scenariul jocului (alături de fiul său), cât şi de conceptul artistic din Syberia 3. Mai mult, Syberia 3 va beneficia de o coloană sonoră realizată de compozitorul Inon Zur (care a lucrat şi la Syberia II).

Syberia 3 este aşteptat în primul trimestru din 2017, în versiuni pentru PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News