Syberia 4 sosește în 2021. Demo-ul poate fi jucat gratuit, chiar acum

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2020
Syberia 4 sosește în 2021. Demo-ul poate fi jucat gratuit, chiar acum
Foto: Microids

Microids a dezvăluit continuarea pe care toți fanii jocurilor adventure o așteptau: Syberia 4 este real și urmează să fie lansat în 2021. Jocul va purta denumirea oficială Syberia: The World Before și va urma, din nou, noile aventuri ale eroinei Kate Walker.

Aflat în dezvoltare de aproximativ doi ani, Syberia: The World Before este produs în colaborare de Microids cu studioul Koalabs și va marca revenirea seriei într-un teritoriu familiar: controlul va fi din nou realizat prin metoda clasică point and click, într-o manieră asemănătoare cu cea din primele două titluri ale seriei.

Evident, mintea creativă din spatele seriei își va face simțită prezența și în Syberia 4: Benoît Sokal va fi responsabil, și de această dată, pentru direcția artistică din Syberia: The World Before, precum și pentru întreaga poveste a jocului.

De această dată, vom avea parte de o aventură ce se va desfășura în două perioade istorice, alături de două protagoniste. Pe de-o parte, Syberia: The World Before va continua aventurile lui Kate Walker, eroina fiind prizonieră în minele de sare din Taiga, în 2004.

Cel de-al doilea plan ne va face cunoștință cu Dana Roze, o tânără de 17 ani ce trăiește în Vaghen, în anul 1937. Viitoarea carieră de pianistă a Danei este însă amenințată de creșterea în popularitate a regimului fascist, ce amenință întreaga Europa cu pornirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Syberia 4

Demo-ul este disponibil chiar acum

Cei de la Microids nu s-au mulțumit doar cu anunțarea noului Syberia: The World Before, oferind acum, în mod gratuit, și o versiune demo pentru acest titlu nou.

Astfel, Syberia: The World Before – Prologue poate fi descărcat chiar acum de pe Steam, în mod gratuit, și oferă posibilitatea de a parcurge întreg capitolul prolog din acest nou joc.

Versiunea completă a jocului Syberia: The World Before este așteptată în 2021.

Syberia 4

Sursa: Microids, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News