Syberia: The World Before are dată de lansare! Când va fi disponibil ultimul joc al lui Benoît Sokal

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2021
Syberia: The World Before are dată de lansare! Când va fi disponibil ultimul joc al lui Benoît Sokal
Foto: Microids

Microids a dezvăluit data la care fanii seriei Syberia vor putea continua aventurile eroinei Kate Walker. Astfel, Syberia: The World Before va fi disponibil, pentru PC, începând cu 10 decembrie 2021.

Cu această ocazie, a fost pornită și campania de precomenzi pentru Syberia: The World Before. Jocul poate fi achiziționat prin intermediul Steam, Epic Games Store și GOG.com, la prețurile de 39,99€ (Steam și GOG), respectiv 153,99 lei (Epic Games Store).

Alternativ, sunt disponibile și precomenzi pentru Syberia: The World Before Digital Deluxe Editon, la prețurile de 49,48€ (Steam), 192,99 lei (Epic Games Store) și 49,99€ (GOG). Această ediție specială va include următoarele:

  • Jocul propriu-zis în format digital
  • Coloana sonoră originală compusă de Inon Zur
  • Un extras din scenariul original
  • O carte digitală cu artwork-uri
  • Numeroase wallpaper-uri, avatar-uri si storyboards originale desenate de Benoît Sokal
Syberia The World Before
Foto: Microids

Ultimul proiect major al lui Benoît Sokal

Aflat în dezvoltare de aproximativ trei ani, Syberia: The World Before este produs în colaborare de Microids cu studioul Koalabs și va marca revenirea seriei într-un teritoriu familiar: controlul va fi din nou realizat prin metoda clasică point and click, într-o manieră asemănătoare cu cea din primele două titluri ale seriei.

Mintea creativă din spatele seriei își va face simțită prezența și acum: Benoît Sokal este responsabil, și de această dată, pentru direcția artistică din The World Before, precum și pentru întreaga poveste a jocului. Din păcate, aceasta a fost ultimul proiect al artistului înainte să moară.

Vom avea parte de o aventură ce se va desfășura în două perioade istorice, alături de două protagoniste. Pe de-o parte, The World Before va continua aventurile lui Kate Walker, eroina fiind prizonieră în minele de sare din Taiga, în 2004.

Cel de-al doilea plan ne va face cunoștință cu Dana Roze, o tânără de 17 ani ce trăiește în Vaghen, în anul 1937. Viitoarea carieră de pianistă a Danei este însă amenințată de creșterea în popularitate a regimului fascist, ce amenință întreaga Europa cu pornirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Syberia: The World Before va fi lansat pe 10 decembrie 2021 pentru PC (Steam, Epic Games Store și GOG).

Sursa: Microids

Urmărește Go4Games.ro pe Google News