Syberia: The World Before a primit noi imagini. Data de lansare a fost reconfirmată

Autor: Cosmin Aionita | 24.02.2022
Syberia: The World Before a primit noi imagini. Data de lansare a fost reconfirmată
Foto: Microids

Microids a publicat o nouă serie de imagini din Syberia: The World Before, reconfirmând data de lansare a jocului: noua aventură a lui Kate Walker va începe pe 18 martie 2022 pe PC, urmând să sosească și pe console mai târziu în cursul acestui an. Noile imagini pot fi admirate în galeria atașată.

Syberia
Foto: Microids

De această dată, vom avea parte de o aventură ce se va desfășura în două perioade istorice, alături de două protagoniste. Pe de-o parte, The World Before va continua povestea lui Kate Walker, eroina fiind prizonieră în minele de sare din Taiga, în 2004.

Cel de-al doilea plan ne va face cunoștință cu Dana Roze, o tânără de 17 ani ce trăiește în Vaghen, în anul 1937. Viitoarea carieră de pianistă a Danei este însă amenințată de creșterea în popularitate a regimului fascist, ce amenință întreaga Europa cu pornirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Syberia
Foto: Microids

Mintea creativă din spatele seriei își va face simțită prezența și acum: Benoît Sokal este responsabil, și de această dată, pentru direcția artistică din The World Before, precum și pentru întreaga poveste a jocului. Din păcate, aceasta a fost ultimul proiect al artistului înainte să moară.

Syberia: The World Before va fi lansat pe 18 martie pe PC, în format digital, prin Steam, Epic Games Store și GOG. Coloana sonoră oficială a jocului, compusă de Inon Zur, poate fi ascultată deja prin intermediul serviciilor de streaming de muzică și va fi disponibila și în format fizic, pe disc vinil, odată cu apariția jocului din martie. Versiuni pentru console ale jocului vor fi lansate, de asemenea, în cursul acestui an.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News