Syberia: The World Before – rezumat al jocurilor anterioare

Autor: Cosmin Aionita | 09.03.2022
Syberia: The World Before – rezumat al jocurilor anterioare
Foto: Microids

Microids a publicat un nou trailer pentru Syberia: The World Before, acesta fiind conceput drept un rezumat al evenimentelor din primele trei titluri ale seriei. Syberia: The World Before reprezintă continuarea oficială a aventurilor lui Kate Walker, acest rezumat din primele trei jocuri Syberia fiind disponibil în cadrul clipului de mai jos.

De această dată, vom avea parte de o aventură ce se va desfășura în două perioade istorice diferite, alături de două protagoniste. Pe de-o parte, The World Before va continua povestea lui Kate Walker, eroina fiind prizonieră în minele de sare din Taiga, în 2004.

Cel de-al doilea plan ne va face cunoștință cu Dana Roze, o tânără de 17 ani ce trăiește în Vaghen, în anul 1937. Viitoarea carieră de pianistă a Danei este însă amenințată de creșterea în popularitate a regimului fascist, ce amenință întreaga Europa cu pornirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Mintea creativă din spatele seriei își va face simțită prezența și acum: Benoît Sokal este responsabil, și de această dată, pentru direcția artistică din The World Before, precum și pentru întreaga poveste a jocului. Din păcate, aceasta a fost ultimul proiect al artistului înainte ca acesta să moară.

Syberia: The World Before va fi lansat pe 18 martie pe PC, în format digital, prin Steam, Epic Games Store și GOG. Versiuni pentru console ale jocului sunt așteptate, de asemenea, în cursul acestui an.

Sursa: Microids YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News